8.05.2007 г., 11:51 ч.

живот 

  Поезия
834 0 6

О, сърце, колко тежко е да живееш така -

ден за ден, все в несрети!

О, живот мой, защо създадох те така,

защо избрах ти таз съдба,

роб на горди мисли бях,

от бурна страст кипях,

но в мене демон се всели

и всичките мечти

неусетно бързо изпепели!

Остана ми само живот

на лъжи, тревоги и борби богат,

живот на скитник,

скитащ душата си да дири!

                                                                                        марти парти;

                                                       

 

© Мартин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??