25 ene 2008, 12:26

Живот на заем 

  Poesía » Filosófica
536 0 1

Живот на заем

 

Живот на заем ти ми даде,

живота, за който някой нехае,

живот на дете, което не знае

как да го живее и опознае.

 

Живот тежък и труден,

живот, като на лента вървиш,

без да спреш и за миг,

си отиваш със моя вик

на дете, ставащо заложник,

на света на мъченик,

търсещ свой спътник.

 

Дали животът ми е на заем?

Дали животът ми е нехаен?

Не знам, но знам едно,

той е велико чудо.

© Явор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • !!!Поздрав!наистина живота е чудо!
Propuestas
: ??:??