Чанта. Дневник. Поглед сгушен.
Химикал и линеал.
Двойка. В къщи е послушен. -
"Пак във час си спал!"
Поглед. Среща. Гадже. - Грешка. -
Валидол, но Менделсон.
Шеф. Будилник. Служба тежка.
Никакъв купон!...
Бебе. Рев. Безсънни нощи.
Биберони и кавги.
Наем. Ток. Вода. И още...-
"Нямаме пари!"
Заем. Къща. Куп проблеми.
Гости. Пиене. Софри.
През просото. Изневери. -
"Как посмя, мръсник!?"
Тъща. Крясъци. Скандали.
Ни напред, и ни назад...
Прошка. Връщане безславно.
("Ама съм глупак!")
Бира. Кротък. Поглед сгушен.
Мачове и син екран.
Мрънка. Пуши. Двойна гуша.
Срастване с диван...
Радост Даскалова
© Радост Даскалова Todos los derechos reservados