Живот от въпроси
Един живот – много въпроси,
една любов –много слънца,
съдбата ни идва на гости,
когато се ражда сълза.
Понякога тя ни обича,
понякога пише писма
как двама – момче и момиче
в съня си докосват страстта.
Понякога буря върлува,
разкъсва душата на две,
не пита какво ще ни струва,
когато отнема дете.
Понякога двама разделя,
застанали на кръстопът
забравят в какво са се клели
и бързат сами да вървят.
Един живот – много въпроси,
една любов – много съдби,
въртим се като омагьосани
и стреляме в свойте души.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados
Поздрави!