8 июл. 2014 г., 10:51

Живот от въпроси 

  Поэзия » Любовная
569 0 3

Живот от въпроси

 

Един живот – много въпроси,

една любов –много слънца,

съдбата ни идва на гости,

когато се ражда сълза.

 

Понякога тя ни обича,

понякога пише писма

как двама – момче и момиче

в съня си докосват страстта.

 

Понякога буря върлува,

разкъсва душата на две,

не пита какво ще ни струва,

когато отнема дете.

 

Понякога двама разделя,

застанали на кръстопът

забравят в какво са се клели

и бързат сами да вървят.

 

Един живот – много въпроси,

една любов – много съдби,

въртим се като омагьосани

и стреляме в свойте души.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??