24 mar 2011, 14:06

Животът 

  Poesía
584 0 0

Животът е клетка.

Животът е ад.

Желязна решетка.

Борба с непознат.

 

Животът е цвете.

Безименен дар.

Безкрайна пътека.

Начало и край.

 

Животът е среща.

С добро и със зло.

Очакване, сблъсък.

Скръб, опело.

 

Животът е воля.

Да се движиш напред.

Любов е животът.

И ставане в пет.

 

Животът е Азът

и Азът -  живот.

И пътят е истинен,

щом Азът е Бог...

© Боян Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??