Животът е клетка.
Животът е ад.
Желязна решетка.
Борба с непознат.
Животът е цвете.
Безименен дар.
Безкрайна пътека.
Начало и край.
Животът е среща.
С добро и със зло.
Очакване, сблъсък.
Скръб, опело.
Животът е воля.
Да се движиш напред.
Любов е животът.
И ставане в пет.
Животът е Азът
и Азът - живот.
И пътят е истинен,
щом Азът е Бог...
© Боян Иванов Все права защищены