Какво е животът?
Защо го живеем?
Къде ни отвежда
и кой го отрежда?
Въпросите - много,
отговори липсват,
но някак продължаваме,
падаме и ставаме.
Всеки ден едно и също,
но къде ли ни отвежда,
къде ли отиваме,
дали се развиваме?
Дали се променяме,
или оставаме същите?
Дали се стремим,
или просто вървим?
Животът е загадка...
живеем и го преоткриваме.
А когато го разбулим,
мирно си отиваме...
© Мира Todos los derechos reservados
в този му вид не ми допадна.
съжалявам!