1 mar 2017, 13:28

Животът 

  Poesía » Filosófica
477 0 1

Какво ли нещо е животът?...

Дали изобщо ще го разберем?

... Всеки ден се молим да сме живи...

Накрая за да можем да умрем!...

 

 

© Andriana Valkanova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??