27 nov 2008, 12:57

Животът е... 

  Poesía » De humor
792 0 5
                   Животът е...
 Животът е доста странно понятие,
може би въпрос на възпитание.
Но за всеки е различен
и си е строго личен.
 За някой той е признание,
за доста - е страдание.
Може да е награда,
но не всичко е наслада.
 Сигорно всеки се замисля
и живота си обмисля.
Вярно е, че не се купува,
но дали си струва?
И ето ме, в такъв момент
в размисли вглъбена
и с риск да полудея,
на живота си се смея.

© Гардения Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??