12 jun 2013, 8:58

Животът е чудо 

  Poesía » Otra
403 0 2

Животът е чудо, погледнеш ли го отстрани :)
ако си се задълбал във него, може да боли.
Личен избор е какво да виждаш ти навред...
Приятно ми е, мене ме наричат Слънчоглед :)

© Красимир Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??