Jun 12, 2013, 8:58 AM

Животът е чудо 

  Poetry » Other
404 0 2

Животът е чудо, погледнеш ли го отстрани :)
ако си се задълбал във него, може да боли.
Личен избор е какво да виждаш ти навред...
Приятно ми е, мене ме наричат Слънчоглед :)

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??