28 oct 2007, 9:57

Животът е една въздишка 

  Poesía » Filosófica
1031 0 27
Животът е една въздишка -
скръб и радост са едно.
Съдбата е разумна нишка
между лошо и добро.

Не се страхувам от разруха -
вярвам в светлите неща.
Когато тръгна си оттука,
пак ще славя Любовта...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??