Oct 28, 2007, 9:57 AM

Животът е една въздишка 

  Poetry » Phylosophy
1030 0 27
Животът е една въздишка -
скръб и радост са едно.
Съдбата е разумна нишка
между лошо и добро.

Не се страхувам от разруха -
вярвам в светлите неща.
Когато тръгна си оттука,
пак ще славя Любовта...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??