29 ene 2019, 12:22

Животът е кратък 

  Poesía » Filosófica
466 0 2

Често правя пръбързани избори, 

стрелям в тъмното в мишена невидима.

Все да действам насляпо съм свикнала

и късмета сама си изпитвам.

 

Все се чувствам от риска притеглена,

със застой примирявам се трудно.

Тишината избягвам, сега ми е времето

да живея по свой начин - будно!

 

Сътворявам камара от грешки,

възпитавам се в дух без порядък.

Казвам щрак - наумявам си нещо.

Не бездействам - Животът е кратък!

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??