22 dic 2012, 11:57

Животът е суров 

  Poesía » Otra
514 0 0

Какво е истинското щастие, какво е истинска любов,

Защо е животът, след като е толкова суров.

Срещам всеки ден

хора изморени с отчаяни лица,

поглеждам ги смирен и  си казвам на ума:

„Надежда не губи, а се усмихни,

минутка щастие на всеки  подари”

Ако  усмивка с някого ти просто размениш,

за миг деня му ще смениш,

пилей го времето с любов,

че животът и без друго за всеки по различен начин е суров!

© Катерина Котева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??