Какво е истинското щастие, какво е истинска любов,
Защо е животът, след като е толкова суров.
Срещам всеки ден
хора изморени с отчаяни лица,
поглеждам ги смирен и си казвам на ума:
„Надежда не губи, а се усмихни,
минутка щастие на всеки подари”
Ако усмивка с някого ти просто размениш,
за миг деня му ще смениш,
пилей го времето с любов,
че животът и без друго за всеки по различен начин е суров!
© Катерина Котева All rights reserved.