2 nov 2008, 22:15  

Животът ме научи 

  Poesía » De amor
2004 0 7

 

Животът ме научи

 

Животът ме научи тъга и болка да простя.

Животът ме научи  всяка радост да деля.

 

Животът ме научи: за да получиш, трябва да дадеш.

Животът ме научи, че докрай е нужно да се раздадеш.

 

Животът ме научи: най-скъпото не се купува с пари.

Животът ме научи : ако си глупав, после ще боли.

 

Животът ме научи,че любовта си отива бавно  

в жарава тлееща.

Животът ме научи: приятелство винаги трябва

да има насреща.

 

Животът ме научи да пиша, да чета.

И животът, знам, мен ще ме учи чак до край...

докато умра.

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??