Животът ме научи
Животът ме научи тъга и болка да простя.
Животът ме научи всяка радост да деля.
Животът ме научи: за да получиш, трябва да дадеш.
Животът ме научи, че докрай е нужно да се раздадеш.
Животът ме научи: най-скъпото не се купува с пари.
Животът ме научи : ако си глупав, после ще боли.
Животът ме научи,че любовта си отива бавно
в жарава тлееща.
Животът ме научи: приятелство винаги трябва
да има насреща.
Животът ме научи да пиша, да чета.
И животът, знам, мен ще ме учи чак до край...
докато умра.
© Габриела ЛИСИЧКАТА All rights reserved.