16 jul 2008, 15:45

Животът ми 

  Poesía » Otra
635 0 5
ЖИВОТЪТ МИ Е БУРНОТО МОРЕ,
НАД НЕГО САМО ГЛАРУСИТЕ СКИТАТ,
НА ДЪНОТО Е МОЕТО СЪРЦЕ,
ОТГОРЕ ТЕ ГО ГЛЕДАТ И МУ ВИКАТ.

НО ДЪНОТО НЕ ИСКАТ ДА ДОКОСНАТ,
ДЪЛБОКО Е, ЩОМ ЛИПСВА ИМ ЛЮБОВ,
ВЪЛНИТЕ МИ С ИГРИТЕ СИ ЖИГОСВАТ
И ИЗЛИТАТ ОТ МОЯ ЖИВОТ...

ЕДИН ПО ЕДИН ТЕ ОТ НЕГО ИЗЛИТАТ,
ЛЕТЯХА, НО НИКОЙ ТАКА И НЕ СПРЯ,
ПОНЯКОГА ВРЪЩАТ СЕ БЕЗ И ДА ПИТАТ,
НО ДЪНОТО... НИКОЙ НЕ ГО ПОЖЕЛА.

ЖИВОТЪТ МИ Е БУРНОТО МОРЕ,
СЪРЦЕТО МИ НА ДЪНОТО ИЗТИЧА,
ОТИДОХА СИ ТОЛКОВА МЪЖЕ,
НО НИ ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ МЕ ОБИЧА.

© Красимира Касабова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??