20 jun 2008, 6:33

“Животът не е страница една” 

  Poesía » Filosófica
628 0 1

Днес не е вчерашният ден

и не са ни същите и мирогледите.

Човекът се променя в своя път свещен,

израства и празнува след победите.

 

Но всяка победа носи своята цена,

обърнеш се и гледаш - трябва за друго да плащаш.

Животът не е страница една,

той стръмен връх е, който да изкачваш!

 

© Велина Виткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??