20 июн. 2008 г., 06:33

“Животът не е страница една” 

  Поэзия » Философская
629 0 1

Днес не е вчерашният ден

и не са ни същите и мирогледите.

Човекът се променя в своя път свещен,

израства и празнува след победите.

 

Но всяка победа носи своята цена,

обърнеш се и гледаш - трябва за друго да плащаш.

Животът не е страница една,

той стръмен връх е, който да изкачваш!

 

© Велина Виткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??