9 nov 2007, 22:39

Животът ни сега... 

  Poesía » Filosófica
954 0 2

Потънали в сиво ежедневие,

откъснати се нижат ден след ден,

пропити с тишината на годините,

оставят само пламък потушен!

 

Ден след ден, безмислена борба,

живеем, а не знаем за какво,

загубили смисъла на дните си,

обичаме, но истински не помним дори кого...

 

Говорим, а всъщност си мълчим,

забулени от собствени прблеми,

пионки сме, а не хора

на нечий глупави прищевки.

 

Прогнили от хилядите сълзи,

от неизречени слова,

почернели дълбоко в същността си,

сиви дни чертаят нашата съдба!

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Гледай по-оптимистично на живота!
    Има доста неща,за които да живеем и да се радваме!
  • "пионки сме, а не хора
    на нечий глупави прищевки." Добре казано!
Propuestas
: ??:??