21 feb 2009, 22:30

Животът труден е 

  Poesía » De amor
692 0 2

Трудности, неволи,

животът пълен е с тревоги.

Понякога несправедлив е може би,

но моля те не се предавай,

а с усмивка ти го приеми.

 

Запомни, че след болката, тъгата,

идва щастието, отминава тъмнината.

Душата пълни се с искри,

а сърцето затуптява

и от очите сякаш текват радостни сълзи!

 

Животът труден е, но знай -

едно сърце те обича до смърт и безкрай.

С теб е в радост и беда,

това сърце за тебе би отишло и на край света! 

 

 

© Калина цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Животът е труден и несправедлив, но това е така, за да е по - интересен! Поздравления!!! Давай в същия дух!!! Харесват ми много стиховете!!!!! Много поздрави!!!!!!!!!!
  • Поздрав!!!!
Propuestas
: ??:??