Трудности, неволи,
животът пълен е с тревоги.
Понякога несправедлив е може би,
но моля те не се предавай,
а с усмивка ти го приеми.
Запомни, че след болката, тъгата,
идва щастието, отминава тъмнината.
Душата пълни се с искри,
а сърцето затуптява
и от очите сякаш текват радостни сълзи!
Животът труден е, но знай -
едно сърце те обича до смърт и безкрай.
С теб е в радост и беда,
това сърце за тебе би отишло и на край света!
© Калина цонева All rights reserved.