Живял ли си на този свят,
сълза отронвал ли си в самота
и щастие на някого ти дал ли си?
Живот от себе си дарил ли си
и нечия ръка държал ли си,
усещал ли си как сърце за тебе бие?
Докосвал ли си звездното небе,
в очи искрящи притаено?
Живял ли си на този свят,
обичал ли си истински?
© Егор Игнатов Todos los derechos reservados