17 jun 2018, 22:12

Жмичка 

  Poesía » Filosófica
372 0 2

Дете и слънце играеха на жмичка.
Момчето се криеше зад някое дърво,
а Слънчо търсеше да открие сянката му.
Преброди цялата земя и стигна до края.
Най-после я намери и играта свърши,
но малкото момче беше вече старец,
който не обичаше да играе на жмичка.
 
 

 

© Светлан Тонев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??