11 nov 2022, 10:48

Жмичка 

  Poesía » Otra
162 4 6

Животът ми е динамичен
и не от злоба се заяжда,
тинейджърски си е различен -
игра си търси - в мен я ражда.

Щом сложи облаци в небето -
аз ставам вятър лекокрилен -
раздухвам ги и Слънчо, ето -
с най-светлото си е ухилен.

Пък, вчера беше щур щурак,
усмихва се и ми се плези,
а аз нали съм си глупак ,
страхувам се - ще ме разглези.

А днес, пък, ми подложи крак
и няма как - аз просто паднах,
но не настъпи в мене мрак -
remove-нах го и пак го add-нах.

Сега си пийваме кафето,
аз чистя мислите от брак,
а той подхилква се и ето ...
Какво ли е намислил пак?

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??