14 oct 2021, 12:26  

Жрица 

  Poesía » De amor
186 0 0

Жрица

 

По нежната традиция

целуна ли те... Вече

бъди Жена и Жрица –

за цялата ми Вечност!...

 

От твоят Храм причастие

смирено ще приема –

обезумял от щастие

за идващото Време!...

 

14.10.2021.

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??