27 ago 2010, 22:05

Жътварка 

  Poesía
1032 0 8

Жътварка

 

Картина една:

пусти нивя,

приведена жена

жъне така.

Но не скланя глава

и тъпче с крака

снопи жита.

 

И пада луна,

сяда на брега,

глътва вода

и издишва едва.

Млада е тя,

красива мома,

но с тежка съдба.

© Мари Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??