Представих си: Пием кафе,
но седим на различни маси.
Скришом гузно се гледаме, тъй като сме
ти със мъжа си, а аз - със жена си.
Искам да пия такова кафе.
Кафе на различните маси
и да сме заедно, нищо че сме
ти със мъжа си а аз - със жена си.
© Деян Иванов Todos los derechos reservados