27.05.2010 г., 14:42 ч.

Кафе 

  Поезия » Любовна
423 1 0

Представих си: Пием кафе,

но седим на различни маси.

Скришом гузно се гледаме, тъй като сме

ти със мъжа си, а аз - със жена си.

Искам да пия такова кафе.

Кафе на различните маси

и да сме заедно, нищо че сме

ти със мъжа си а аз - със жена си.

© Деян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??