15 may 2008, 0:06  

Кафе 

  Poesía » De amor
569 1 1

Не бързай...

Нека те погледам...

И нека те допия с поглед.

 

Не мога да те задържа!

И дълго аз след теб ще гледам,

защото вечно ще сме разделени.

 

И когато пак те срещна,

тихо поглед ще сведа,

дълбок поклон, пред Любовта.

© Борислав Пелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??