15.05.2008 г., 0:06 ч.  

Кафе 

  Поезия » Любовна
567 1 1

Не бързай...

Нека те погледам...

И нека те допия с поглед.

 

Не мога да те задържа!

И дълго аз след теб ще гледам,

защото вечно ще сме разделени.

 

И когато пак те срещна,

тихо поглед ще сведа,

дълбок поклон, пред Любовта.

© Борислав Пелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??