15 мая 2008 г., 00:06  

Кафе 

  Поэзия » Любовная
570 1 1

Не бързай...

Нека те погледам...

И нека те допия с поглед.

 

Не мога да те задържа!

И дълго аз след теб ще гледам,

защото вечно ще сме разделени.

 

И когато пак те срещна,

тихо поглед ще сведа,

дълбок поклон, пред Любовта.

© Борислав Пелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??