22 dic 2020, 11:33

КАФЯВИ ОЧИ 

  Poesía » De amor
914 0 0

Разкажи ми, моля те, как се потъва 

в бездънната бездна на кафяви очи.

Колко дълбоко можеш да стигнеш 

и има ли дъно въобще разкажи.

 

Много са казвали, че докато са падали 

са срещали Дявола...Вярно ли?

И са чули русалки гласче да извиват нейде от дъното на дълбоката паст.

 

Погледнал веднъж, оставаш пленен,

подмамен от топлото им кадифе,

но скоро разбираш, че си потънал завинаги 

в очите със цвят на кафе.

© Силва Михалева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??