29 nov 2017, 9:54

Прости ми 

  Poesía » Otra
375 1 6

Прости ми

 

Ще ми простиш ли някога, дете,

мойта слабост и безсилие 

и моята наведена глава,

когато трябва да се боря и "убивам"!

А тя, битката, не е каква да е -

битка на живот и смърт е!

А в центърът ѝ - мъничко дете,

кажете ми "Не е ли това безумие?"

Ще ми простиш ли някога, дете,

че вместо да обръщам планини,

силата във мене скъса се на две,  

и остави!!! 

в съня ми само да те има...

И тази нощ се скитах непонятно,

търсих те, в училището твое бях,

сред майките на другите дечица,

само тебе мило, само тебе не видях!

Събуждам се отчайващо студена -

 вледенена функция на жена!

В битката назад във времето 

загубих нейде, да изгубих смелостта!

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??