7 jun 2014, 23:16

Кажи го пак! 

  Poesía » De amor
976 2 9

Кажи го пак! Кажи, че ме обичаш!

Със вятърна душа те чакам вън...

Аз вече зная как да заприличам

на най-красивия ти земен сън!

 

 

Кажи го пак!  Не искам да те губя!

Без тебе този свят е черно-бял...

На мене го кажи! Недей на друга!

Светът без теб не може да е цял!

 

 

Кажи го пак! Очите ми са слепи!

Светът до вчера беше от мъже...

Днес виждам само тебе! И небето...

И нека любовта ти е въже!

 

 

Вържи ме с него! Нека да е късо!

И лудостта у мене заключи!

За следваща любов е много късно.

И тя, освен това, ще ни горчи...

 

 

Не връщай свободата ми! Вземи я!

Вземи ми даже второто крило!

Среднощните ми сълзи ще измият

това, което вчера е било...

 

 

Ти само ми кажи, че ме обичаш!

Със вятърна душа те чакам вън...

Обичам те! От днес ще заприличам

на най-красивия ти земен сън...

© Гълъбина Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??