7 jun 2014, 10:28

Кажи, или ще си ида!... 

  Poesía » De amor
1278 1 6

Искаш ли във мен да се притиснеш,
да ме докосваш там, където си желала?
Да ме целуваш, нежно да ме стиснеш,
да пуснеш пръсти към... чатала?...
Дъхът ми да се хлъзне край ухото ти,
по твоите гърди да потече,
сълза да бликне във окото ти,
душата ти да съблече...
И цяла в трепет да настръхнеш,
да пръснеш чувствата на.. прах.
Да се отпуснеш и... въздъхнеш,
преливаща от сладък грях...
И в тези мигове изкусни,
крила над тебе Ангел да разпери,
тялото ти да рисува с устни
и всичко в теб да... затрепери!
Кажи ми нещо! Просто знак ми дай!
Не се затваряй като мида,
в твоята Любов ме припознай,
кажи ми, или...
Ще си ида!...

Просто! Просто ми кажи!...

© Валентин Желязков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??