Всяка нощ тебе сънувам.
Всеки миг тебе бленувам!
Искам те - ти знаеш това!
Кажи ми "да"!
И на мига ще се озова.
Мечтая да ме хванеш в желязната си хватка
и секунда една - колкото и кратка,
да се отделя от реалността
и да забравя всичко на тази земя!
© Памел Todos los derechos reservados