30 dic 2010, 14:58

Кажи ми как...? - (Всичко си ти) 

  Poesía » Otra
1000 0 5

Кажи ми как...?


Кажи ми как?

Как да спра да те обичам?

Кажи?

Кажи ми как да не мисля за теб?

Как в нощите тъмни да не гледам към  небето?

Това мрачно, но звездно небе!

Кажи ми  как да не плача за теб?

Да не плача, когато чуя нашата песен!?

Кажи ми как?

Как да спра тези цигари, 

като в дима им се крие лицето ти?

Как, като с всеки дъх, отново,

усещам, че си близо до мен?

Нима искаш и аз да се пропия,

след като пияна съм и без да пия?

А и търся те рано сутрин, когато слънцето изгрява без теб!

Търся те и вечер, когато посрещам залеза, отново  без теб!

Кажи ми как да вървя под дъжда, 

след като всяка капка ми напомня за теб?

След като плача с облаците, отново и отново за теб!

Кажи ми  как?

След като всеки спомен ме води при теб!

Как? Как да вървя отново по плажа,

след като и всяка песъчинка ми напомня за нас?

За онази голяма любов, за тези безсмъртни чувства,

за всичко, което се случи - "някога преди"!

Как, като ми напомнят за безкрайните ни мечти?

Кажи ми как?

Как да напиша стих за нещо, 

в което ти не съществуваш?

Как, след като мислите ми вървят отново към теб?

Как, след като писалката, с която пиша

- иска да пиша само за теб?

Кажи ми как?

Как  да спра всичко това -

- След като ВСИЧКО за мене СИ ТИ!!!

 

                                                          Анна Хубенова Соколова 30.12.2010 г.-20 г.

© Мим Миме Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много истинско и много силно ! Начина по който твориш е много добър ! Продължавай да пишеш , за да покажеш и на много други , какво е любов!
  • Благодаря ! ! !
  • Толкова е приятно ,човек да вижда , че мислите и чувствата които има ,се ценят от други Прекрасни Души.Аз ти благодаря...
  • Това е нещо, което наистина си заслужава! Благодаря ти за времето, което "похабих", за да го прочета!
  • Благодаря ти за искреността и за оценката.Щастлива съм когато има хора които ме разбират...и които усещат възхищение към написаните от мен неща...
Propuestas
: ??:??