Кажи ми нещо! Говори ми!
Да чуя любовта отново,
да шепнат устните любими...
Кажи ми нещо с мило слово!
Кажи ми нещо! Не мълчи!
Не ме оставяй в тишина!
Стихът ти искам да звучи...
Кажи ми нещо с топлина!
Кажи ми нещо! И дори,
да бъде то обикновено,
надежда ще ми подари...
Кажи ми нещо откровено!
Кажи ми нещо! Чакам аз,
нетърпелив, за твоя глас...
© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados