Не виждаш ли сълзите в моите очи
и болката в гласа ми - как силно ме души?
Кажи ми сбогом и махни с ръка.
Аз знам - така е в любовта.
Ще ме боли за малко - ще плача, ще скърбя
и после пак забравила те - ще поискам да летя!
© Todos los derechos reservados