2 мар. 2012 г., 20:48

Кажи ми сбогом 

  Поэзия
457 0 0

Не виждаш ли сълзите в моите очи

и болката в гласа ми - как силно ме души?

Кажи ми сбогом и махни с ръка.

Аз знам - така е в любовта.

Ще ме боли за малко - ще плача, ще скърбя

и после пак забравила те - ще поискам да летя!

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??