21 nov 2018, 11:29

Кажи - Верно! 

  Poesía
333 0 3

„КАЖИ-ВЕРНО?“

 

Сега е модерно да носиме черно,

черни са дрехите, черни – колите,

черно  носим  дори и в душите.

 

Всичко тук е в черната гама,

гъзарско е да имаш и черна реклама.

Асфалтът ни черен е...  и  очилата,

черно ни става и като вземем заплата.

 

Черен е залъка, който ядем,

от както се раждаме, докато умрем.

За жалост всички сме станали сноби,

ужким свободни, а пък сме роби.

 

Роби на първичния и черен морал,

единствено гробът тука е бял,

ЗАЩОТО... си се отървал,

от това шибано ЧЕРНО.

КАЖИ - ВЕРНО!?!?

 

Авт. Весо: 17.04.2018г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??