27 abr 2007, 8:57

Как 

  Poesía
549 0 3
   Как можеш да видиш мечтите ми,
      когато не съм разтваряла душата си пред теб...
         Как можеш да знаеш страховете ми,
            когато не си поглеждал в очите ми...
               Как можеш да кажеш, че ме боли,
                  когато не си докосвал сърцето ми...

© Цвета Лазарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??