Apr 27, 2007, 8:57 AM

Как 

  Poetry
558 0 3
   Как можеш да видиш мечтите ми,
      когато не съм разтваряла душата си пред теб...
         Как можеш да знаеш страховете ми,
            когато не си поглеждал в очите ми...
               Как можеш да кажеш, че ме боли,
                  когато не си докосвал сърцето ми...

© Цвета Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??