12 oct 2007, 11:56

Как?!? 

  Poesía
720 0 4
Как да ти кажа, че си просто поредния?!?
Как?!? Като гледам сълзи в очите ти?
Как да излъжа, че за мен си последния,
като ще разбия накрая сърцето ти?!?

Ти си един от всички до сега,
опитали се да заместят "НЕГО" в живота ми,
но не успяхте да заличите моята тъгa,
не успяхте да изтриете сълзите ми!

Виждам колко много ме обичаш,
но аз обичам само по веднъж!
Каквото и както да опиташ,
не можеш да заместиш този мъж!

Боли ме,че те наранявам,
ти си перфектния за всяка жена!
Не искам вече да те унижавам.
Бягай далече, аз не съм една!

Обичаш ме, както него аз,
обречена любов с болка и сълзи!
Няма любов и бъдеще за нас.
Спри сега, за да спре да ни боли.

Забрави за мен, аз не те заслужавам.
Прости ми, че те нараних,
но любов за него само притежавам,
затова толкова сърца разбих!

© Йоана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??