Как да отворим сърцата си днес?
Как да откриваме пак чудесата?
Злото убийствено взима превес…
Дяволи сякаш пируват в сърцата…
Как да се учим да бъдем добри?
Алчност и злоба върлуват в душата…
Малко са може би земните дни…
Много са мрачните мисли в главата…
Време е вече в любов да вървим!...
Чудо е днес, че сме тук, на Земята!...
Боже, как искам да бъдем добри!
Нека да върнем в ума чистотата!!!
© Елена Костадинова Todos los derechos reservados