18 ago 2007, 23:24

Как? 

  Poesía
540 0 15
Как да мълча,
знаеш ли как ме мъчи? -
В главата ми бомба ще избухне,
за толкова неща да мисли....

Как да стоя безучастна,
знаеш ли как ми се плаче? -
Така ми е дотежало всичко,
че като вулкан ще изригна...

Как да спра да мисля,
знаеш ли колко ме тормози,
това неясно утре,
забулено от толкова очаквания...

Как да се успокоя,
толкова притеснения ме "глождят"? -
за теб, за живота, за сина ми,
че скоро ще полудея, повярвай ми...

Как да спра да те целувам,
като от любов сърцето ми се "пръска'?
Само ти си ми утеха, сила,
само ти ми даваш стимул да се боря с всичко!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??